Undersøg lånemarkedet grundigt før du låner

08 februar 2021
Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge, hvad enten det er et lille eller stort beløb, er det vigtigt, at du undersøger lånemarkedet og finder det bedste, inden du underskriver din låneaftale. Især hvis du har en stram økonomi eller hvis det er et større beløb du har planer om at låne. 

Selvom det selvfølgelig er rimeligt at man skal betale renter, er der jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt. Samtidig kan det blive ekstra svært at betale, hvis man har været så uforsigtig at sig ja tak til et lån, der tager sig godt betalt for deres lån.

Det kan blive dyrt, både personligt og økonomisk at blive registreret i RKI, som dårlig betaler. Noget så almindeligt som at få et telefonabonnement er næsten umuligt at tegne og de fleste banker nægter at snakke med dig.

Du kan få mere info omkring et lån her.

Få flere tilbud fra flere banker

Når du skal låne penge, især hvis det er et større beløb, men også ved mindre beløb er det en god ide at kontakte flere banker og bed om et tilbud. Både online og almindelige banker. Husk at en bank er en forretning som alle andre og et tilbud altid er til forhandling. Begge parter skal selvfølgelig have noget at handle med. 

Uanset om du har mod på at forhandle, kan det være en god ide at kontakte flere banker. Især de online banker er hurtige og nemme at ansøge om og du kan på få minutter have flere tilbud du kan studere nærmere. Er du i tvivl om hvilke du kan ansøge, for det skal være lån der kan sammenlignes, findes der på internettet hjemmesider, der er eksperter i at undersøge de forskellige lån og som gratis kan hjælpe dig med at finde mindst 3 forskellige banker du kan ansøge. 

Flere Nyheder