Slip din indre fartdjævel løs på Gokart-banen i Ringkøbing-Skjern

05 marts 2021
Silje Hansen

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan holde ferie eller fri med din familie i Danmark, er du kommet til det helt rette sted. Som børnefamilie er det vigtigt at kunne slappe af og have det sjovt på samme tid. Derfor er der mange, der vælger at tage på camping rundt i landet, hvor det er muligt. Danmark har meget at byde på, hvorfor det er lettere at tage en forlænget weekend eller komme afsted, hvis man vælger camping i Danmark.

Der er dog mange forskellige campingpladser rundt i hele landet. Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvordan I som familie slapper bedst af, eller hvilke aktiviteter der er vigtigst for jer. Her kan du vælge mellem flere aktive campingpladser hvor der både er sjov for voksne og børn. Her kan du med fordel vælge campingfamiliepark.dk, hvis du længe har drømt om at prøve at køre gokart på bane. 

Hvad er gokart?

Gokart er en aktivitet for dem som elsker fart, og teste sig for, hvor god man er til at køre. Da en gokart kan køre op til 60 km/t er der god mulighed for at få pulsen op, og samtidig vise sine færdigheder på en bane.

Hvis du besøger campingfamiliepark.dk får du mulighed for at prøve en bane der er 325 meter lang. Her er der nogle svære sving og overhalingsmuligheder, som du kan afprøve med din familie eller venner. 

Hvor kan du prøve gokart i Ringkøbing-Skjern?

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan tage på ferie med vennerne, familie eller andre, kan du med fordel overveje campingfamiliepark.dk. Her er der plads til børn, unge og voksne. Der er aktiviteter for piger og drenge i alle aldre. Der er både plads til at sjove aktiviteter som f.eks. gokart eller total afslapning. 

Flere Nyheder