Send din pakke til Sverige uden bøvl

15 september 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende pakke til Sverige? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få mere at vide om hvad det kræver – og hvor meget det koster – nemt og hurtigt at sende en pakke til Sverige.

Hvordan sender jeg en pakke til Sverige?

Nu om stunder er det hverken særligt svært eller omstændeligt at sende en pakke til Sverige. Det er faktisk nærmest lige så nemt som hvis du skulle sende en pakke til en modtager her i Danmark.

Sverige er for det første medlem af EU, og derfor skal du ikke udfylde nogen former for told dokumenter når du sender pakke til Sverige. For det andet opererer de fragt selskaber, som ellers plejede at være begrænset til henholdsvis dansk og svensk territorium, i langt højere grad internationalt end før i tiden.

Selskaber så som PostNord og Bring dækker alle de nordiske lande hvorfor de kan tilbyde end to end løsninger for forsendelse til Sverige og Norge fra Danmark, og den anden vej rundt. Og for det tredje er det nemt for dig at bestille den rette forsendelse. Det kan du nemlig gøre ved hjælp af den danske forsendelses portal pakke.dk.

Hvis du kender din pakkes mål og vægt, og selvfølgelig modtagerens adresse, er det via pakke.dk nemt at beregne såvel pris på forsendelsen som dennes leverings tid. Du bruger bare den online pris beregner som udelukkende betjener sig af oven for nævnte parametre når den skal præsentere dig for de mest optimale forsendelses metoder. Og så er det bare at bestille forsendelse, betale herfor, og downloade, printe og påmontere det til forsendelsen hørende pakke label. Så bliver det faktisk ikke nemmere at sende pakke til en modtager i Sverige!

Du kan læse mere om forsendelse og fragt til Sverige på pakke.dk

Flere Nyheder