Pas på med at lade sexaftalen trække i langdrag

10 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Man glæder sig jo af gode grunde til en sexaftale, men man kan jo blive nervøs eller få akut travlt eller ende med at udsætte den aftale på ubestemt tid.

Og det er jo ikke heldigt, for det kan ende med at sende de forkerte signaler, specielt hvis man blot kommunikerer sammen angående den sexaftale via tekstbeskeder og lignende, så der er mange følelser og meninger, der går tabt via den mere statiske og anonyme tekst.

Det skal vi have rodet bod på, så vi vil gennemgå, hvad man kan gøre i de allermest almindelige tilfælde af, hvorfor man aflyser en sexaftale, så man ikke skuffer den anden part eller ender med at glide fra hinanden, selvom det kunne være blevet det bedste sex, man nogensinde havde haft.

Få planlagt den sexaftale ordentligt

Er man den nervøse type, så skal man ganske enkelt bare sige det til modparten!

Den anden er givetvis også spændt og nervøs, og ved at man sætter ord på det, så kommer man både hinanden nærmere og lærer hinanden at kende, og man finder ud af, hvad det er, som der gør, at man er lidt bange for at få gennemført den sexaftale.

Via den kommunikation kan man også få mere rene linjer med, hvad man ønsker af den aftale om sex.

Hvis man i skyndingen og spændingen bare har booket sig ind på en sexaftale med en anden uden at konsultere ens kalender, så kan man blive nødt til at aflyse, fordi man så opdager, at man havde en anden aftale den dag.

Det er dårligt stil at presse sådan noget privat som sex ind i ens kalender, så det skal man sørge for at have god plads til, inden man aftaler den.

Skulle man alligevel have brug for at aflyse grundet fx sygdom, så er det med at finde en konkret dato til en erstatningsaftale med det samme, så aftalen ikke ryger ud i sandet.

Flere Nyheder