Opsætning af robotplæneklipper ved professionelt servicefirma

05 marts 2021
Astrid Pedersen

Foråret nærmer sig, og med det sommeren, som lurer lige rundt om hjørnet. Det bliver skønt at nyde de lange lune dage og lyse aftener, hvor man nærmest kan mærke, hvordan alting spirer og gror. Træer og buske springer ud, blomsterne blomstrer op – og græsset i plænen skyder i vejret med rekord fart.

Især det sidste er kilde til megen hovedpine hos mange have ejere. Det er nemlig stærkt begrænset hvor morsomt det er at skulle bruge mange timer hver eneste uge på at trimme plænen.

Græsslåning er ikke nogen videre spændende eller inspirerende tjans. Og den tid, du bruger på at skubbe din gamle plæneklipper rundt på plænen, kunne med garanti have været spenderet på langt sjovere projekter, eller på blot og bar afslapning i skyggen.

Drop græsslåning – køb en robotplæneklipper

Hvis du kan nikke genkendende til oven for skitserede scenarie kan du med fordel overveje at anskaffe en moderne og effektiv robotplæneklipper.

Med en robotplæneklipper slipper du for at skulle løfte så meget som en finger i forbindelse med trimning af din plæne. En moderne robotplæneklipper anno 2021 kan nemlig helt selv finde ud af at sætte sig selv i sving, også når du ikke er hjemme. Og en robotplæneklipper indstiller først arbejdet når dette er færdigt, eller hvis det skulle begynde at regne.

Lad Kabelnedlægning.dk forestå korrekt opsætning af robotplæneklipper

Alt hvad du skal gøre for at kunne få glæde af din robotplæneklipper de næste mange år er at sørge for at den er installeret korrekt. Det vigtigste element i denne proces er montering af kanttråd til robotplæneklipper.

Kanttråden forhindrer, hvis korrekt monteret, din robotplæneklipper i at køre uden for plænen. Derfor er det vigtigt at du får nedfræset kanttråden i den korrekte dybde. Og her kan Kabelnedlægning.dk hjælpe dig.

Læs mere om nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper på kabelnedlaegning.dk.

Flere Nyheder