Måske er her hvorfor, din dør åbner af sig selv

22 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke fordi, at det spørger hjemme hos dig, at du oplever, der er flere af dine døre eller måske bare en enkelt dør, der åbner af sig selv.

Der er ikke et fast tidspunkt, at det sker på, så det ikke fordi, du kan slå det sammen med noget andet, der kunne være årsagen til, at denne dør åbner af sig selv.

Det er heller ikke fordi, den ligefrem smækker op eller klapper i, og den står heller ikke og klaprer: Den åbner sig uden en lyd, og den et kun det lille bank, når den støder mod væggen, så den ikke kan åbnes mere, der afslører for dig, at den har åbnet sig.

Heldigvis er der en meget mere logisk forklaring på, hvorfor døren opfører sig på den måde, og det var fordi, du havde fokus på noget helt andet, da du satte den.

døre

Døren kom ikke ordentligt på plads i sin tid

Du holdt nemlig meget øje med, at døren kom til at passe sammen med dørkarmen, og at alle tingene flugtede, så de hverken var for meget åbne eller skrabede imod nogle kanter.

Desuden skulle døren være i vater, og dette sørgede du også for, og det er bestemt heller ikke forkert, at du gjorde dette, men du glemte en vinkel mere – om døren vente frem eller tilbage.

Døren kan nemlig godt snyde med at være i vater rent plant den ene vej, selvom døren tipper lidt frem eller tilbage, og det er så dét, som der er sket her.

Det var ikke så meget, at se kunne ses, men det var nok til, at når døren ikke er lukket ordentligt, så har den en tendens til nogle gange at åbne sig.

Hvis du ikke kan finde en let løsning at fikse det på, så kan det være, du skal til at rette dørens plads mere markant til.

Flere Nyheder