Føles det som at være i skole, når du er til Power Automate kursus?

18 september 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er en del mennesker, der ikke kan lide at komme på kursus, om det så er et Power Automate kursus eller et helt andet, for så er det noget med at skulle sidde stille, høre efter, måske laver lektier og gennemføre opgaver.

Det var ikke ligefrem det, som man var bedst til, da man gik i folkeskolen, og derfor læste man da heller ikke videre, og man var sikker på, at de her ti år i folkeskolen skulle blive de sidste, som man tilbragte på en skolebænk.

Senere kom man i lære, eller man tog en uddannelse, hvor der var mere praktisk håndværk og at være i praktik, end at man skulle sidde foroverbøjet over en masse bøger.

Nu er man så kommet dertil, hvor ens arbejde vil have en på Power Automate kursus, og man kan faktisk godt se det praktiske i det, men man orker bare ikke at skulle have det, som var man i skole igen.

power automate kurser

Det er noget anderledes at være til Power Automate kursus

Selvfølgelig kan man ikke komme udenom, at der er en del ting ved sådan et kursus, som der kan minde om en almindelige skolegang, men der er også meget anderledes ved det, for du skal tænke på, at der er sket en hel masse med at lære, siden du gik i skole.

Desuden er der heller ikke nogle kursusudbydere, der vil have, at du ikke trives på deres kursus, for de overlever ved, at man får sendt folk til deres kursus; det er jo ikke ligesom en kommunal folkeskole.

Hvis man så alligevel kommer til at fokusere på de elementer, som man ikke finder så interessante, så må man vende fokus et andet sted hen.

Og ellers skal man bare huske på, at et kursus slet ikke varer så længe som en skolegang.

Flere Nyheder