Få hjælp til forskønnelse af vægge hos din lokale maler

23 december 2020
Astrid Pedersen

Trænger boligen til en opfriskende behandling i form af istandsættelse af vægge, lofter og træværk? Så er det en god idé at planlægge projektet. Malerarbejde er nemlig ikke nogen lille affære – og du vil hurtigt opdage at det kan finde på at gribe om sig.

Derfor bør du alliere dig med en dygtig maler som kan give væggene den behandling som tjener dem bedst, og dermed skabe et smukt resultat som kan holde i mange år.

Hvordan ved jeg om væggene trænger til at blive malet?

Måske har du ikke lagt mærke til det hen over årene, men maling på væggene har det med at falme. Dette gælder uanset om der er tale om hvid eller pigmenteret maling.

Solens lys fra vinduer og andre glas partier vil få hvid maling til at gulne og pigmenteret maling til at falme i farven. Støv og fedt fra mados samt partikler fra røg og luft forening ved sætte sig i malingen og med tiden gøre den uensartet og misfarvet. Dette vil især kunne der hvor loft og væg mødes, og der fremkommer tydelige skjolder. Og så er der alle de skrammer såvel vægge som træværk pådrager sig i forbindelse med daglig slitage.

Hvis du ikke synes du umiddelbart kan se disse tegn på tidens tand kan du prøve at fjerne et billede eller en hylde som har hængt på væggen i lang tid. Der hvor væggen har været beskyttet mod sollys og øvrige miljø påvirkninger vil farven fremstå klar og skinnende, næsten som da væggen var nymalet. Og det i skarp kontrast til det omkringliggende område hvor væggen ikke har nydt samme beskyttelse.

Lad din maler i Randers hjælpe med at sætte boligen i stand

Er du bosiddende i Randers kan du med fordel vælge Fruerlunds Malerfirma som din maler i Randers – læs mere på fruerlunds.dk.

Flere Nyheder