Få andres hjælp til at få din indre skønhed frem

27 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Som sagt siger man, at skønheden kommer indefra, men nogle gange skal den hjælpes lidt på vej, og hvis man føler sig flot udenpå og indeni, så fordeler det sig i krop og sind; så det indre hænger sammen med det ydre.

Men måske er din stil med at være smuk blevet en vanesag, som du ikke tænker aktivt over længere, når du lægger makeup af den store omgang, eller du bare benytter lidt creme mod tør hud.

Der er jo nemlig de gange, hvor man har brug for nogle skønhedsmidler, der bare lige tager det værste, og så er der andre gange, hvor man skal til det dyre bal, hvor der måske er fotografer, så man køber det makeup, man ellers ikke har råd til.

Ellers forsøger man at tilpasse det efter, om man skal til middag hos svigerfamilien, eller man blot skal på arbejde.

Men alle de måder at gøre sig skøn på er blevet kedelig rutine, så det ikke siger dig noget mere.

Andre kan have en skøn idé om, hvad der gør dig smuk

Dog er det lidt ligesom dit hår for dig: du er bange for at blive klippet eller lave noget drastisk ved håret, som man ikke bare lige kan ændre retur igen med det samme, og så må man leve med det i et stykke tid – og så føler man sig ikke smuk på indersiden eller ydersiden længere, selvom man forsøger at gemme håret væk under en hat og tage makeup på.

Men for at komme ud af den ellers sædvanlige automatpilot for at gøre sig smuk på, så kan man jo spørge andre, hvad de vil foreslå, at man skal gøre ved sig selv.

De ser dig jo faktisk mere, end du ser dig selv, da det jo kun er i spejlet eller på billeder, du ser dig selv.

Du behøver jo ikke lytte til deres råd, men makeup med videre er jo ikke permanent, så der er ikke så meget at miste ved at prøve det.

Flere Nyheder