Elsker du at løfte håndvægte?

13 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Træning og atter træning. Nogle hader det. Andre elsker det og ikke undvære sin træning for alt i verden. Sådan er vi alle så forskellige. Men hvordan træner du egentligt? Går du i fitnesscenter eller har du din egen rutine derhjemme? Måske et mindre træningsrum eller nogle redskaber til at træne med? Det kunne være håndvægte. 

Håndvægte er et godt indspark til din træning

Der findes et utal af træningsøvelser, du kan lave uden redskaber overhovedet. Men der findes også et væld af simple rutiner, som du kan udføre udelukkende med et sæt gode håndvægte. 

Hvorfor skal du bruge håndvægte i din træning? Fordelene er mange:

* Du kan lave mange simple, men utrolig givende øvelser med håndvægte

* De giver dig mulighed for at træne mange muskler i kroppen – arme, skuldre, ryg osv.

* Det er et billigt alternativ til store og dyre træningsmaskiner

Hvordan laver du øvelser med dine håndvægte?

Hvis ikke du kender en garvet træningsekspert, så findes der et væld af videoer og vejledninger online f.eks. på YouTube. Her deler mange træningseksperter ud af deres viden og guider dig godt i gang med gode øvelser til træning med håndvægte. 

Find et bredt udvalg af håndvægte online

Hvor køber du kvalitets håndvægte til lave priser? Der findes mange træningsbutikker, hvor du kan købe udstyr. Men online finder du et virkelig stort udvalg. Det at bare med at google, så bliver du hurtig ledt ind på et væld af relevante sider.

Det du skal tænke over, inden du bestiller dine håndvægte online, er:

* Vægt

* Størrelse og greb

* Farve og materiale

Det har stor betydning for din træning, at du vælger nogle håndvægte, du kan holde til at træne med. Derudover skal de være praktiske. Altså gode at holde på, og så de ikke glider i hænderne, hvis du f.eks. sveder lidt.

Flere Nyheder